Aina pelkkä sähköinen viestintä ei riitä. Myös kirjelomakkeilla ja -pohjilla, kirjekuorilla, käyntikorteilla sekä ilmoituksilla on vielä paikkansa tietyissä tilanteissa. Yrityksen jatkuvassa käytössä olevissa printtimateriaaleissa olisi hyvä säilyttää sama ulkoasullinen ilme, joka olisi samalla linjassa yrityksen logon kanssa. Näin yritys antaa itsestään siistin ja hyvän mielikuvan.

IdeaTaskulta saat kaiken materiaalin laadukkaasti tuotettuna ja vaikka ”avaimet käteen” -periaatteella halutessasi. Pakettina voi olla vaikkapa logon suunnittelu + graafisen ilmeen ja markkinointikanavien suunnittelu + verkkosivujen toteutus.

Kun sama henkilö rakentaa koko yritysilmeen, lopputulos on yhdenmukainen.

Hinnat: Tarkka hinta tai hinta-arvio työlle määräytyy aina tapauskohtaisesti, joten otathan rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous.

Esimerkkejä hinnoista:

  • 4-sivuisen A5-esitteen suunittelu alkaen 290 €
  • käyntikortin suunnittelu alkaen 120 €

Hinnat ovat alv 0 % ja niihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Kirjataittopalvelut

IdeaTaskulta saat myös kirjan taittoon liittyvät palvelut: itse taittotyön, kuvamateriaaliin liittyvät palvelut ja kansien graafisen suunnittelun. Myös painatushintojen ja -paikkojen selvitys onnistuu tarvittaessa.

Kirjan taiton hinta on aina projektikohtainen (graafisen suunnittelun perustuntihinta on 60 €/h + alv 24 %). Olipa kyseessä elämäkerta, muistelmateos, yhdistyksen historiikki tai vaikkapa valokuvakirja, ota yhteyttä ja kysy tarjousta.