IdeaTaskun kautta saat WordPress-pohjaiset nettisivut monipuolisilla ominaisuuksilla helposti ja vaivattomasti. Suunnittelun kulmakiviä ovat tyylikäs ja moderni ulkoasu, selkeä rakenne ja tekninen toimivuus.

Sivut toteutetaan nykyajan vaatimusten mukaisesti responsiivisena, jolloin ne skaalautuvat oikeaan kokoon sen mukaan, millä laitteella (pöytäkone, tabletti, älypuhelin) sivuja selataan. Responsiivisuus on erittäin tärkeä ominaisuus sivuston käyttäjiä ajatellen. Lisäksi Google teki keväällä 2015 linjauksen, jonka mukaan se asettaa hakutuloksissa responsiiviset verkkosivut etusijalle muihin sivustoihin nähden.

Sivujen julkaisujärjestelmänä toimii maailman suosituimpiin alustoihin kuuluva WordPress, joka tarjoaa paljon erilaisia teknisiä ja ulkoasullisia ratkaisuja.

Hinnat ja ylläpito

Verkkosivujen toteutuksen hinta riippuu niille tulevista sisällöistä ja halutuista ominaisuuksista. Hinnat ovat alkaen 1 490 € + alv 24 %.  Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Myös sivujen sisältöjen päivittämisen osalta saat tarpeen tullen apua. Kun verkkosivusi ovat osaavissa ja luotettavissa käsissä, säästät omaa aikaasi ja voit näin ollen itse keskittyä muihin sinulle tärkeisiin asioihin.