Peltola Marjut, Markkinointiapu IdeaTasku

Mikä ihmeen IdeaTasku?

Markkinointiapu IdeaTasku on Huittisissa sijaitseva markkinointi- ja mainostoimistopalveluja tarjoava yhden hengen yritys, joka on perustettu vuonna 2013. Yritys on nuori, mutta sitäkin notkeampi mukautumaan asiakkaiden tarpeisiin sopivaksi. 

IdeaTaskun toimisto sijaitsee samoissa tiloissa Mielikuvitusmaa Oy:n sekä Huittisten Matkatoimiston kanssa osoitteessa Virastokatu 1, Huittinen. Olet tervetullut käymään milloin tahansa – otathan kuitenkin etukäteen varmuuden vuoksi yhteyttä, niin tiedän olla varmasti paikalla.

IdeaTaskun yrittäjä Marjut Peltola – kuka ja millainen olen?

”Olen ihminen, jonka suurimpina intohimoina ovat oivaltava ja lisäarvoa tuottava markkinointi, luova kirjoittaminen ja tarinat, innovaatiot ja tuotekehitys sekä vahva visuaalinen ilmaisu. Myös luonto on erittäin lähellä sydäntäni ja se näkyy myös harrastuksissa sekä yritykseni sivuilla.

Olen myös osakkaana mukana Mielikuvitusmaa Oy:ssä, joka on lapsiperheille suunnattu kivijalka- ja verkkokauppayritys Huittisissa. Yritys myy myös paikallisten yritysten ja käsityöläisten tuotteita.”

Lisää tietoja minusta persoonana löydät Tarinamaa-blogisivustolta: https://tarinamaa.fi/mika-on-tarinamaa

Tervetuloa myös verkostoitumaan LinkedInissä kanssani: https://www.linkedin.com/in/marjut-peltola

Valmiina etsimään uusia näkökulmia asiakasviestintääsi?

Ota yhteyttä